Onsdag morgon, 26 augusti

Klockan är nu 06.36 och jag måste erkänna att jag har fuskat lite. Fast det fick jag inget för. Satte klockan på halv fem för att jag skulle upp och skriva färdigt en tenta, men snoozade tills nu. Är inte förvånad. Jag har inte riktigt kommit på hur jag på ett smidigt sätt ska sätta ett alarm så att det blir med låten jag väcks. Vet någon?

Hur som helst, bloggen verkar funka, för helt plötsligt kom jag att tänka på den och bara fooooooor upp ur sängen. Som ett jehu! Med tanke på att jag missat att lämna in tentan och att min framtid därför ter sig väldigt mörk och dyster, tog jag mig friheten att välja den muntraste låten av dem som kommit på förslag. 

 Och förresten, som ni ser, klockan började snooze-pipa mitt i allt så jag var tvungen att springa och stänga av den. Vände det hela till något positivt ändå tror jag, det blidde ett skutt. Swoooosch!

Tack för hjälpen!

Annonser

10 responses to “Onsdag morgon, 26 augusti

  1. hej karin. det verkar som att du kommit på den ultimata morgonrutinen och jag avundas din energi. men, har du inga grannar? mina hade blivit alldeles galna av dans och musik i arla morgontimma. men äsch. skit i dem förresten. /tanten

    • Hej! Tack! Just nu har jag tåliga grannar som dessutom själva kliver upp innan mig. Och musiken kommer bara från datorn plus att jag ju är väldigt lätt på fötterna, så det borde inte vara någon fara. Kanske får jag ändra rörelsemönster när jag flyttar (om en vecka). Typ åmande texttolknings-dans, det kan vara en lösning.

  2. Du är fantastisk!

  3. Typisk Adam Svanell-låt. Mycket roligt Karin. Också bra för mig. Imorse vaknade jag och var tvungen att kolla här direkt istället för att snooza.

  4. Och Maggie, samma här. Jag kollade det redan i sängen, från mobilen.

  5. Jag tycker du ska ta single ladies med Beyonce snart och dansa dansen. http://www.youtube.com/watch?v=x1nixzYHDus

  6. Helt fantastiskt, räkna med tips från mig i framtiden!

  7. Morgonens låt var Boots Randolph – Yakety Sax, mer känd som typ ”Benny Hills Theme”. Tänkte ba det stod att du inte visste. För övrigt en låt mitt förra band slog på i bilstereon varje dag när vi kommit fram till rätt stad och utan gps och med oduglig karta letade oss fram till spelställen en hel tysklandsturné.

  8. Pingback: Hjälp Karin med hennes morgondans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s